Mint Cosmetics Full Kit

Mint Cosmetics Full Kit – Anmeldelse

 

Mint Cosmetics er et tandblegnings produkt fremstillet i England. Jeg har tidligere været en del nysgerrig for at prøve dette produkt, så jeg tog springet og bestilte en kit. Jeg valgte den store kit, da den også havde en tandblegningspen inkluderet i pakken. Pakken ser først og fremmest meget lækker ud og ligner et ordentligt produkt.

Hjemme tandblegning   mint-cosmetics-teeth-whitening-kit

Der hørte alle de beskrevne ting med som der stod i produktbeskrivelsen. 4 stks whitening gel, som man bruger til at sprøjte på blegeskinnerne. Blegeskinnerne dem var der 3 af, og de var ret nemme at forme til at passe i mit bid. Derefter skulle de bare ned i noget varmt vandbad så skinnerne bliver bløde, og efterfølgende sprøjter man tandblegningsgelen på skinnerne og tager skinnerne i munden og trykker dem fast i tænderne, indtil de sidder godt fast.

Jeg synes ikke de sætter sig helt perfekt, men det meget tæt på. De var ikke irriterende at have på 30 min af gangen per dag i 2 uger. Og der hører en lille nice etui med til skinnerne. Selve Instruktionerne var meget lige til og forstå. Har vedhæftet en video af instruktionerne her:

Det skal dog lige nævnes at instruktionerne foregår på Engelsk, men hvis man ikke har haft svært i skolen ved at lære Engelsk, så er det meget nemt og forstå instruktionerne. Jeg brugte tandblegninspenen 1 gang om dagen og synes den har virket som en god supplering til produktet. Her er mit endelige resultat efter godt 2 uger:

FørEfter

Jeg er selv meget imponeret af det endelige resultat og kunne godt se allerede efter et par dage at mine tænder var begyndt at blive mere hvide. Jeg har endda læst mig frem til på Mint Cosmetics webshop at de bruger mere end 0,1% Hydrogenperoxid, og at de faktisk bruger omkring 6%, hvilket er det maksimale tandlæger må bruge, til at blege deres patienter med. Se bare her:

6%

Jeg har vedhæftet et link til deres officielle hjemmeside på bunden af siden, under produkt beskrivelsen. Det er det billigste sted det kan købes og de sender selvfølgelig også til DK uden man bliver bonnet for importmoms, da det er indenfor EU’s grænser man handler fra.

Anmeldt af Amin

Mint Cosmetics Full Kit - Anmeldelse   Mint Cosmetics er et tandblegnings produkt fremstillet i England. Jeg har tidligere været en del nysgerrig for at prøve dette produkt, så jeg tog springet og bestilte en kit. Jeg valgte den store kit, da den også havde en tandblegningspen inkluderet i pakken.…

Vurdering

Tandblegnings effekt
Blegeskinne pasform
Ventetid på endelige resultat
Tilfredshed

Konklusion

Mint Cosmetics er nok det bedste hjemme tandblegnings produkt jeg har prøvet de seneste par år, der kan helt klart stadig fås gode hjemme tandblegningsprodukter, og Mint Cosmetics er den bedste jeg har prøvet i nyere tid. Jeg er rigtig godt tilfreds med resultatet, selvom det tog 1 uges tid for det endelige resultat. Mine tænder blev en del hvidere, men ikke helt photoshop hvide, men mere havde jeg heller ikke lyst til. Hvis man ikke har lyst til at bruge et par tusinde kroner hos tandlægen, er det her mindst ligeså godt, ulempet er kun at det tager lidt længere tid til at få resultaterne, men så er de penge også sparet 🙂

 

Mint Cosmetics Full Kit

Denne kit er den mest komplette løsning der kan fås til hjemme tandblegning. Dette produkt omfatter alle de beskrevne indhold samt nogle nice ekstra ting, såsom en instruktions DVD , nuance guide etc. Du vil ikke blive skuffet over dette køb. Denne kit er let at anvende og effektiv. Du vil se dine tænder blive op til 6-8 nuancer lysere! Custom made skinner der formes i vand, så de passer til dine egne tænder, for at give dig en behagelig pasform . Denne gode pasform hjælper også med effektiviteten af tandblegningen.

PRIS: £44,99 ca. 390 DKK

Gå Til Forhandler  Tilbage til ProdukterLeave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *