Hvide tænder – Hvordan får man hvidere tænder?

Hvide tænder – Hvordan får man hvidere tænder?

wtfFor at få hvide tænder kan man starte med at børste sine tænder 2 gange dagligt, der er intet der slår tandbørstning når det kommer til at pleje sine tænder, det er logik for burhøns.

Hver eneste dag indtager vi mad og drikke, og nogle af os eller rettere sagt mange af os, har det med at drikke sodavande og indtage slik i større mængder hver uge. Nogle af os kan ikke holde sig fra rygning, som vi ved giver gule tænder gennem tiden, ja selv Kaffe er også en faktor der spiller ind og giver misfarvet tænder.

Men som vi alle ved, så er det ikke alle folk der har været ligegode til at passe deres tænder gennem et langt liv. Mange af os børster kun tænder en gang om dagen, lige inden vi går i seng. Og det er der intet galt i. Det er ganske naturligt at ens tænder bliver mere gule og misfarvet, jo længere tid vi lever, uanset om vi børster tænder to gange om dagen.

Sådan reder du dine misfarvede tænder

hvide tænder
Alle ser godt ud med hvide tænder.

Tandblegning er den eneste måde du kan få dine tænder hvidere på, når skaden er sket. Blegning af tænder er en teknik der bliver brugt af mange tandlæger til at behandle deres patienter med. Dette kaldes en kosmetisk behandling, og det er desværre ikke alle tandkliknikker der tilbyder denne procedure, men mange gør. Prisen for en enkelt tandblegning hos tandlægen er dog ikke en helt billig løsning. Mange tandlæger kræver et sted mellem 1500-3500 kr. for en enkelt session.

Den billigste løsning er ikke altid den bedste

Den billigste måde du kan farve tænder på er ved at blege dine tænder selv, med hjemme tandblegning. Jeg har personligt selv prøvet både en professionel løsning hos tandlægen, men allerede 2 år efter, var mine tænder tilbage hvor de var før, selvom jeg børstede tænder dagligt. Jeg kunne ikke holde mig fra rygning og fra slik og sodavand, desværre.  Personligt foretrækker jeg at blege mine tænder selv, da det er en noget billigere løsning.

Første gange jeg prøvede hjemme tandblegning valgte jeg den allerbilligste løsning, ved at finde det billigste hjemme tandblegning jeg kunne finde på nettet. Jeg købte en tandblegningspen fra en hjemmeside, og bestilte en billig kit fra en side der hedder lighinthebox. Dummeste køb jeg længe havde gjort.

Lightinthebox er produkter der kommer fra Kina. Jeg betalte omkring 160 kr for en kit og 9 kr for en tandblegningspen her fra DK, og det gav mig rimelige ringe resultater. Derudover så skulle jeg af med 25% ekstra oveni prisen, på grund af importmoms fra et ikke EU land.

Den bedste løsning ifølge min mening

Hjemme tandblegningJeg har senere hen gjort en del research gennem de sidste par år, og vælger at blege mine tænder selv, ca 1 gang om året. Det bedste hjemme tandblegnings produkt jeg har prøvet indtil videre, er fra et mærke der hedder Mint Cosmetics over fra England. Et andet mærke jeg prøvede fornylig, var fra Sverige, kaldet Dentaworks, hvilket også gav fine resultater. Næste gang jeg skal bleger mine tænder igen, bliver det dog med Mint Cosmetics, da det er den der har givet mig de bedste resultater, og mine tænder holdte sig hvide i lidt over 1 år, før de begyndte at blive lidt misfarvet igen.

Jeg har lavet denne side for at gøre det lidt nemmere for alle jer andre, at finde det bedste hjemme tandblegning fra EU, så man undgår at betale importmoms. For at se en liste over disse produkter kan du se dem ved at klikke her.

Mvh Rasmus.