DentaWorks Tandblegning – Anmeldelse

 

Dentaworks er et rimeligt populært tandblegnings produkt i Sverige. Jeg har gennem længere tid været interesseret i at skaffe mig en kit fra dem, og valgte så at købe et fornylig til at teste. Da jeg kun bleger mine tænder en gang om året, ventede jeg lidt med at købe det, før mine tænder var klar til en ny omgang blegning.

Forsendelsen af produktet til Danmark tog kun 2 dage, og jeg var godt tilfreds med den del af købet.

dentaworks billede

Processen for tandblegningen er det samme som andre kit’s jeg har prøvet, som Mint Cosmetics. Man sprøjter noget gel i tandskinnerne, og har skinnerne på i godt 30 min per dag i ca 2 uger.

Man begynder allerede at se tænderne blive hvide efter et par dage. Efter endt blegning 2 uger efter, var mine tænder blevet en del hvidere, men jeg må indrømme at jeg ikke var så tilfreds med det endelige resultat, som jeg havde håbet på.

Det var en basis kit jeg købte, den til 495 kr. Tænkte at en investering i den lidt større kit måske kunne havde givet lidt bedre resultater, da der var mere gel i disse produkter.

For at se mere om produktet og andre tandblegnings produkter som Dentaworks tilbyder kan du besøge deres webshop her:

Gå Til Forhandler  Tilbage Til Produkter

  Dentaworks er et rimeligt populært tandblegnings produkt i Sverige. Jeg har gennem længere tid været interesseret i at skaffe mig en kit fra dem, og valgte så at købe et fornylig til at teste. Da jeg kun bleger mine tænder en gang om året, ventede jeg lidt med at…

Endelige Vurdering

Tandblegnings effekt
Blegeskinne pasform
Ventetid på endelige resultat
Tilfredshed

Jeg har prøvet både billige og dyre tandblegningsprodukter før. Og holder mig som regel væk fra billige produkter til under 200 kr, da de aldrig har virket. Dette produkt som ser så professionelt ud og flot lavet, var ikke helt i top som jeg tidligere har prøvet med Mint Cosmetics. Dog vil jeg sige at resultatet var ok, og bedre end de helt billige produkter man kan købe hos lightinthebox, som kommer fra Kina. Næste gang jeg bleger mine tænder om nogle år, bliver med Mint Cosmetics.