Beconfident Starterkit – Anmeldelse

Beconfident Starterkit – Min Anmeldelse

Beconfident er et hjemmetandblegnings produkt som kan købes over nettet i mange lande. Mit første indtryk var at virksomheden var Dansk, men fandt hurtig frem til at siden må være oversat fra et andet sprog, og når man klikker på dit land menu knappen oppe i  højre hjørne, kan man se at virksomheden har hjemmesider i mange lande, så de er højst sandsynligt ikke liggende i nærheden. Havde bare lige lyst til at pointere det ikke så særligt professionelt ud, og oversætte en side med Google translate, uden at sætte sig ordentlig ind i tingene, og hyre en person/dansker, til at oversætte deres tekstindhold.

startkit-becon

Men når det nu er sagt, så er det jo ikke meningen jeg skal lege oversætter, for jeg har ikke selv verdens bedste grammatik 🙂 Jeg skulle teste deres produkt, og det har jeg gjort i en uge nu, og deres såkaldte peroxidfrie tandblegning, virker altså ikke så effektivt :/

Det faktum at der slet ikke er noget peroxid i produktet er afgørende. Tandblegning SKAL indeholde peroxid i en eller anden form, for at det skal kunne farve ens tænder grundigt hvide, om det så er hydrogenperoxid eller carbamidperoxid, eller en kombination af begge dele.

Jeg må dog indrømme at mine tænder ser lidt pænere ud end før, men det satme ikke meget. Tænker næsten det kunne være fra alle de gange jeg har børstet mine tænder grundigt igennem, inden jeg skulle tage mundskinnen på og blege tænderne.

Den såkaldte melonsmag der er i produktet er heller ikke særlig lækker efter min mening, men den var ikke dårlig, så bare ingen grund til at man sætter smag på, som ikke smager særligt lækkert.

Mit før og efter resultat kan ses herunder:

Venligst bemærk at efter billedet nok er taget under bedre mørkere lysforhold, hvilken får tænderne til at se lidt hvidere ud, end det første billede.

Anmeldt af Rasmus

Beconfident Starterkit - Min Anmeldelse Beconfident er et hjemmetandblegnings produkt som kan købes over nettet i mange lande. Mit første indtryk var at virksomheden var Dansk, men fandt hurtig frem til at siden må være oversat fra et andet sprog, og når man klikker på dit land menu knappen oppe i…

Vurdering

Tandblegnings effekt
Ventetid på endelige resultat
Tilfredshed

Konklusion

Beconfident har ikke været det bedste resultat eller i nærheden af hvad jeg havde håbet på det ville være. Har det bleget mine tænder hvidere? Ja lidt har det faktisk, men synes ikke det var helt godt nok.